I miss you

0kommentarer


snart ska jag skriva om polen, det är nära nu, ikväll eller imorgon.
men nu ska det handla om gårdagen.
först var jag vid odenplan med Y och E och K.
det var mysigt, spenderade x antal timmar där innan jag tog mig hem.
när jag väl var hemma och hade fått på mig pyjamasbyxorna och låg och läste gamla kalle anka tidningar och slötittade på tv så fick jag sms från e som ville att jag skulle komma till snaps och dricka öl, det kunde jag ju inte gärna säga nej till så dit tog jag mig.
det var fett mys att sitta där och snacka med e och hans vänner, men sen drog vi iallafall vidare till Knast och hängde där i fyra timmar. det var itne så hemskans mycket folk när vi kom, så det var väl mindre party, men e var mysig och ville hela tiden att jag skulle sitta bredvid honom. så mestadels av tiden där spenderades med mina ben ovanpå hans och mitt huvud mot hans axel. vi satt även och spanade på hans vänner, den ena försökte verkligen kyssa den andra, jag visade även e hur vännen försökte ta med den andres bröst - vilket resulterade till att e gjorde det på mig.
och ja, det var ju några TPI där under kvällen, men jag vet verkligen inte hur jag ska tolka honom..
jag önskar att jag kunde fråga, men trots allt han drack igår så kändes han inte full nog, och jag var det definitivt inte.
men jag hoppas.
och ja, för er som inte har hört det än så är e en blandning av två av de bästa männen i mitt liv. fina grejer.

men nu ska jag sätta mig ner och skriva några rader till C, jag känner att jag behöver det, sen ska jag väl springa ner och posta det. i övrigt lyssnas det på billie the vision. och jag borde ta och städa badrummet, har lovat mammi att göra det.
imorgon blir det buttericks och köpa älvvingar och kattöron, sånt där som behövs till studentskivor ni vet. på torsdag blir det att åka till tygaffären och köpa grönrandigt tyg till finduskläderna. och jag har förresten kommit på en kändis att vara, ska bara fixa en svart peruk, men jag tror att E har det. men ja, Jackie O ska jag vara. det kommer bli asbra.

(och bara för att jag vet att det kan bli förvirrande med E/e, så ska jag nämna att E är min tjejkompis och e är en man. nu vet ni)

Kommentera

Publiceras ej