för ett år sedan svartnade allt, luften gick ur. hjärtat gick sönder och jag blev till alldeles för små bitar utav honom.
idag är jag på väg att bli hel, jag andas utan honom och kan se det fina i en framtid utan ett vi ändå.
så kan det gå.
det här året har gått så jävla fort.
Efter att ha sovit dåligt, fått måndagsöverraskningen att våra kylar var trasiga på jobbet, och ett värmeskåp, och att jag var förste ansvarig på frukosten. Och sen att hälla pastavatten överallt på lunchen så känner jag att det är dags att krypa ner i sängen och sova, hoppas på att morgondagen blir bättre.
Men hey, det är en kort vecka, bara till torsdag, och sen kommer mitt hjärta. Underbart.

Och vi kan också vara glada för den trevliga överraskningen på lönen, vi gillar nya hrf-avtalet som ger mig tusen kronor mer i månaden.

andra saker att glädjas över är att jag har storhandlat på apoteket och köpt våra vänners liv och hp7 på dvd idag.
mmm. löning.

puss!

igår kom kvinnan från förra veckan tillbaka och åt lunch, hon är inte där varje dag, men är ändå en sån som jag räknar till "de vanliga". hon är underbar.
och hon är så härlig, igår när hon kom var det väldigt lite med folk, så hon tog lite mer tid på sig till att fråga hur jag mådde och sådär. och så la hon till "du har fortfarande väldigt vackra ögon!"
och då smälter man ju lite ändå. åh vad det är fint att få höra sånt när man är i slutet av arbetsdagen och är lite småtrött. och igår var jag ju lite ledsen också.

men nu ska jag snart ta och bege mig iväg igen. bara borsta tänder och fixa håret.
idag är det ju snyggklänningen som gäller och hoppas på att han blir så förälskad att han inte kan annat än att bli min.

eller som min finaste skrev;
"inför imorgon, ta dem med storm;

Cause baby you're a firework
Come on show 'em what you're worth
Make 'em go "Oh, oh, oh!""
igår drack jag öl med en av mina arbetskamrater, den bästa skulle ha varit med, men det blev inte så.
istället fick jag veta massa annat kul om både bill och bull. för de där två är ju som bill och bull. och tänk vilken härlig grej att få dricka öl och skvallra lite med en av dem.
insåg att han inte visste något om det som hade hänt med b. härligt. fast aa. nu gör han det.
"varför ligger du inte med b?" haha-

för ungefär ett år sedan krossades jag totalt. jag kan fortfarande inte förstå hur jävla fort tiden har gått.
men det här har resulterat i att dagen har varit lite upp och ner i humöret. och det blev inte bättre för att jag inte fick min vanliga lunchstund med b. men så är det ibland. (däremot gjorde hans "åh! du pratar med mig!" jävligt mycket)

men eftersom att jag är lite halvpepp på livet just nu så ser jag bara allt det dåliga med att kanske bli kär och hur dåliga karlar är. men förhoppningsvis blir det bättre imorgon. jag hoppas på att b håller vad han lovade om att gå ut tillsammans. jag ska ha snygg klänningen på mig (för det tyckte minsann både bill och bull att jag skulle ha)

till vi hörs igen ska jag äta en chokladbit, borsta tänderna och sova.
och så får ni den här av mig idag. det passar med hur hjärtat mår just nu. ibland iallafall
puss!
Har en extremt lugn dag på jobbet, vilket är skönt, men det är sådär att det är precis för lite för att ha något att göra. Väntar bara på att klockan ska bli strax före tio så att jag får veta om Han jobbar idag, det skulle göra dagen mer okej. Men nu ner för att se om det finns något att göra
har haft en väldigt fin kväll som har spenderats med mamma och gudmor, samtidigt så kan jag bara tänka på B. jag är just nu så nära men ändå så långt bort. En station bort och massa massa känslor i kroppen och tankar i huvudet.