snart är det sömnen som väntar, men nu är det mysig konversation med en fin flicka och en ouzo som gäller. och lite mysig musik såklart. just nu är det laughing with/regina spector men annars är det mest the ark som gäller just nu, kör alla låtar på shuffle på iPoden och så har man en trevlig resa till och från skolan sen. hur fint som helst.
favoritlåtarna nu är ju trust is shareware, vendelay, no end, 2000 light-years of darkness och så den gamla godingen one of us is gonna die young.
så jag säger lyssna på det och var glad och nöjd, nu ska jag dricka upp, kolla lite mer på de fina pralinerna jag har gjort idag - bild kommer sen, de var för jävra fina faktiskt (och ja, det ska stå jävra, det låter mycket härligare, pröva säga det liksom), läsa lite bok och se om jag kommer på något vettigt att skriva i den nya fina boken från pocketshop. (kolla de skrivböckerna som finns där just nu, och deras bokmärken, man smälter lite inombords)

imorgon kommer bli en awesome dag, jag bara känner det i hela kroppen alltså.
purr


I don't want the trust that can be bought,
My kind of trust is a shy kind of trust but the right kind of trust is shareware


jag lyssnar på julmusik, har diskat och väntar nu på att kaffet ska bli klart.
helt plötsligt så kändes allt så jädra vuxet..
moderkakan ligger och mår dåligt, hon var iväg igår, så jag vet inte riktigt om vi ska hem till M idag, som planerat, på ett sätt hoppas jag nästan inte det, det vore rätt skönt att bara få vara hemma.
om det inte blir av ska jag nog ta en promenad, för det är ändå rätt fint väder, åtta grader varmt till och med.
men vi får se.
jag funderar på om jag ska våga mig in till hon den andra och se om hon lever, men vi får se, det känns så jobbigt, för då kan jag lova er att det inte blir någon mer musik på det här stället, för någon lär ha en rejäl huvudvärk...
jag har funderat på när det är okej att börja göra pepparkakor och jag tror att det blir om två veckor, för det är ju tyvärr så att jag jobbar helgen det är första advent, annars hade det varit bra. jag har ju redan smygstartat med saffransbröd. sen blir det tryfflar och kola och kanske lite knäck senare, när jag känner att jag har lust med det.
aaavisst!


jag ska snart försöka sova på riktigt, men först ska jag lyssna lite mer på ljuva Kings of Convenience, de är otroligt mysiga, det är, som en av mina fina flickor säger, sån musik där man bara släcker alla lampor och lyssnar och njuter.
man kan helt enkelt säga att jag är kär i deras musik, helt otroligt kär, och nu ligger jag alltså i sängen, i mörker - förutom datorskärmen just nu - och bara lyssnar.
idag är faktiskt sjukdomen bättre, men jag är fortfarande jävligt krasslig i halsen, men det kommer nog snart. det kändes som att bara det enkla i att kliva utanför dörren och andas frisk luft hjälpte. och att träffa fina flickan.
så imorgon tror jag nästan att det blir en liten stadspromenad, bara gå och filosofera och titta på folk. och skivor, det finns en del som jag ska försöka hitta nu, borde försöka skriva ner en lista snart...


jag saknar E sjukt mycket, det var två månader sen jag hörde hennes röst nu, helt sjukt. men jag har pratat lite med henne på FB-chatten några gånger nu, och idag fick jag hennes adress, så nu blir det till att skriva ihop ett riktigt fint brev och hitta massa bra grejer att skicka med ner till henne. ett stort paket kommer det nog nästan bli. kanske någon skiva med fin musik - och självklart en skiva med the bro code, jag vet att hon uppskattar det precis lika mycket som jag, haha.


men nu ska jag återgå till mörkret och lyssnandet.
purr


jag älskar att jag kan se ut genom balkongen från mitt rum, det är helt underbart nu, när man kan se hur fåglarna samlas och flyger iväg. det är så jävla pampigt och vackert.
i övrigt händer i mycket, den enda skillnaden från tidigare dagar är att jag har en ensam kväll ikväll, moderkakan skulle på seminarium eller nåt.
sååå, jag funderar på vad som ska ätas ikväll, om jag ska äta det som blev kvar från gårdagen eller om jag ska göra ny mat.. gårdagens är falukorv, om jag ska göra något nytt så blir det nog mac n' cheese-inspirerat.
vi får se. eller så gör jag soppa, om det finns linser hemma. vi får se.
nu blir det simpsons - har sett de nya avsnitten för någon dag sedan, blev dock väldigt besviken på att de har ändrat introt, det var liksom inte rätt.

jag brukar sitta och fundera på framtiden, på vad jag ska göra när jag slutar skolan.
det finns vissa saker jag vill och kan tänka mig att göra;
-om gesällutbildningen blir kvar så kan det komma att bli så att jag går den, i göteborg i så fall
-gå calle flygare eller scenskolan. detta är en av mina finaste drömmar, jag tror dock inte att jag har mod nog. eller pengar. CF kostar 42.000:-. det går ju dock att gå kvällskurser, men jag vill göra det ordentliigt och gå terminer.
-plugga till präst eller lärare

bara saker som innebär att jag måste plugga vidare. jag vill verkligen inte sluta skolan.
jag ska nu bara bestämma mig för vad jag innerst inne vill göra. det är det svåraste.
jag kan tillägga att jag har funderat på det här väääldigt länge.
men aa, jobba måste man göra också.

hursom. sjukdomen blir varken bättre eller sämre, jag måste åka till skolan imorgon eller på fredag och hämta böcker eftersom jag har prov på måndag. jag är trött och borde försöka sova.
men jag ska lyssna lite mer på the bro code först.

(varför har de inte spadersymbolen?)

jag är hursom sjuk och hostar sönder mig själv en del.
jag har dessutom inte sovit på flera dagar, jag kommer bara iin i "vilostadiet", men jag somnar aldrig, så jag är helt otroligt trött, så jag hoppas att hostmedicinen kan hjälpa mig med båda mina problem.
en av mina fina flickor har åkt nu och är borta i tre veckor, det är inte okej. saknaden är för stor. redan.
och då åkte hon igår.
och ja, skolan var jättetråkig idag, för den andra fina flickan är ju sjuk, så hon var ju inte heller där.
och jag lär inte komma till skolan mer den här veckan, för jag är ju sjuk nu. bajs.
tur att man är ledig torsdag och fredag.

men nu ska jag lyssna färdigt på pang prego, hosta och sen hoppas vi på att jag kanske får sova inatt.
<3